Jadłospis

Aktualny jadłospis ważny od 2 marca do 6 marca 2015

Śniadanie: Herbata truskawkowa, pieczywo, masło, pasztet drobiowy, ketchup.                        

II Śniadanie: Kakao z mlekiem, kajzerka, masło, serek waniliowy. 

Obiad + podwieczorek: Zupa grochowa, gulasz mięsno- warzywny, makaron, surówka z kiszonego ogórka z fasolką szparagową, kompot.  

Śniadanie: Zupa mleczna z płatkami jaglanymi, pieczywo, masło, dżem.                                      

II Śniadanie: Herbata miętowa, pieczywo mieszane, masło, szyneczka drobiowa, sałata, pomidor.          

Obiad + podwieczorek: Zupa królewska, rumsztyk z cebulą, ziemniaki, sałatka z buraczków, kompot, owoc. 

Śniadanie: Mleko, bułka, masło, nutella.            

II Śniadanie: Herbata malinowa, pieczywo, masło, paróweczki na gorąco, ketchup.

Obiad + podwieczorek: Zupa porowa, gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki, kompot.  

Śniadanie: Zupa mleczna z płatkami czekoladowymi, pieczywo, masło, szynka.                                     

II Śniadanie: Herbata owoce leśne, pieczywo, masło, sałatka jarzynowa.                   

Obiad + podwieczorek: Zupa ogórkowa, kotlet schabowy, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i porą, kompot, owoc.    

Śniadanie: Herbata z cytryną, pieczywo, masło, pasta z makreli z pomidorami.                                       

II Śniadanie: Herbata miętowa, racuchy z jabłkami.            

Obiad + podwieczorek: Zupa barszcz czerwony zabielany, pierogi leniwe, surówka z marchewki, kompot.